Meer resultaten voor nl dj

   
 
nl dj
 
DJ-Events.
Deejays dj-sets dj apparatuur en entertainment.
artiesten boeken
Dj-sets Marktplaats.nl.
DJ Controllers vanaf 59. Of je nu beginnende of gevorde dj bent bij dj stunter hebben we een uitgebreid aanbod dj controllers al vanaf 59! Met deze controllers heb je alle benodigde functies bij de hand om een vette dj set neer te zetten. Veelal zijn de controllers ook voorzien van een ingebouwde geluidskaart waardoor je. Nieuw Ophalen of Verzenden. Mix je eerste platen aan elkaar op de numark party mix. Je hebt geen externe audio interface nodig dankzij de ingebouwde geluidskaart. Hierdoor is het plug en play principe van kracht.
goochelaar huren
Marvin Sounds Different.
Midsummer 2015 Margraten was top! aug 14 Posted by Marvin in Nieuws. De Zondag stond Marvin geboekt op Midsummer 2015. Volg DJ Marvin op Facebook! Volg DJ Marvin op Twitter!
goochelaar huren
OVER DJLUUK.NL DJ Luuk.NL.
DJLuuk.NL staat erom bekend dat hij het feest de richting opstuurt waar zijn scherpe oog en oor hem toe verleiden. De Volkskrant lauwerde hem in 2011 tot beste Nederlandse Classics DJ. Maar DJLuuk.NL is meer dan 70s 80s en 90s. Ook de hits van 2015 ontbreken niet in zijn onmetelijk grote collectie. DJLuuk.NL is Luuk Braun die als afgestudeerd journalist en tv-maker in de jaren 90 onder meer verslaggever en presentator was van het Sportjournaal bij NOS Studio Sport en voetbalcommentator bij Eurosport en Canal. Later werd hij hoofdredacteur Sport bij RTV West en RTV Rijnmond. Inmiddels legt hij zich al 10 jaar toe op zijn tweede passie naast de sportjournalistiek muziek.
goochelaar huren
Gouden plaat voor Nederlandse dj KVR 16 NOS.
Gouden plaat voor Nederlandse dj KVR 16. Aangepast op 28-06-2016 0105. Niet veel 16-jarigen kunnen zeggen dat ze een gouden plaat op zak hebben. Dj in de dop Koen van Ravensberg aka KVR kan dat wel. Hij kreeg de plaat vanavond in Radio 2s Roodshow uitgereikt. Hij bereikte datgene waar talloze anderen alleen van kunnen dromen. Thuis in je kamer een liedje maken dat uitgroeit tot een hit. En hoe zijn remix van Thinking About It is in no time18 miljoen keer beluisterd.
lash lift
The Book Dutch DJs.
In addition 100 of the most relevant professionals in the dance industry were interviewed to be able to provide a complete picture of the DJ industry. This book explores the diversity of the various Dutch dance influences and is a must have for everyone with a passion for dance music. At last Dutch DJs will get the attention they deserve. Details 480 Pages Dimensions 34 x 23 cm Hardcover Full Color Glossy 3.5 kilogram Written in Dutch and English. Only 2500 books available! CLICK ON PAGES FOR A SAMPLE PREVIEW. id1namethe pagebtnNextenabledtrueiconfa-chevron-righttitleNext PagebtnLastenabledfalseiconfa-step-forwardtitleFirst PagebtnPrevenabledtrueiconfa-chevron-lefttitleNext PagebtnFirstenabledfalseiconfa-step-backwardtitleFirst PagebtnZoomInenabledtrueiconfa-plustitleZoom inbtnZoomOutenabledtrueiconfa-minustitleZoom outbtnTocenabledtrueiconfa-list-oltitleTable of pagesbtnDownloadPdfenabledfalseurliconfa-filetitleDownload ChangesrootFolderhttp//dutchdjs.nl/wp-content/plugins/real3d-flipbook/.
DJ-sethuren.nl DJ huren. DJ-sethuren.nl DJ huren.
DJ-sethuren.nl biedt een voordelig huurtarief voor een dj-set bestaand uit twee cd/usb spelers type Pioneer CDJ2000 en een Pioneer Mixer DJM800. Ben je op zoek naar een verzorgde dj voor bedrijfsevenementen netwerkborrels openingen of andere gelegenheden? Wij bieden uiteenlopende muziekstijlen aan voor jouw event of feestje. Je kunt alvast luisteren naar de verschillende soorten dj mixen om ideeën op te doen. Om te bekijken welke feestje jou voor ging houden wij een blog up to date om te laten zien wat we in huis hebben.
Vier Nederlandse dj's bij de beste vijf ter wereld RTL Nieuws.
Bijna eenderde van de top-100 bestaat uit Nederlanders. Dit jaar eindigden vijf nationale dj-helden in de top-10 van de jaarlijkse online verkiezing georganiseerd door het Britse dancemagazine DJ Mag. Vorig jaar waren dat er zes. ZIE OOK Hardwell weer s werelds beste Ik leef in een droom. De 26-jarige Hardwell uit Breda voert de lijst voor het tweede jaar op rij aan. Armin van Buuren die tussen 2007 en 2012 vijf keer op één stond belandde dit jaar op drie. Vorig jaar bezette hij de tweede plek. Van Buuren wordt nu direct gevolgd door rijzende ster Martin Garrix die van de veertigste plek komt. Tiësto moet een plaats inleveren en eindigt als vijfde. Ook Nicky Romero levert een plek in.
DJ School Breda.
Inschrijven / meer informatie. DE PERFECTE BASIS VOOR EEN TOP DJ! Basis DJ is de cursus voor de beginnende DJ. Tijdens deze cursus krijgt de cursist de basisbeginselen van het dj-vak uitgelegd. 12 uur 6 x 2 uur. Basis DJ is de cursus voor de beginnende DJ. Tijdens deze cursus krijgt de cursist de basisbeginselen van het dj-vak uitgelegd. Tijdens de cursus Basis DJ leer je de dj apparatuur aansluiten en bedienen zodat je kunt beginnen met het mixen van muziek. Je krijgt te maken met verschillende soorten muziek.
DJ DStaR Hindoestaanse DJ Voor al uw Party's! in één pakket!
Kijk dan op www.grolsch-sportcafe.nl. Grolsch Sportcafé te Hilversum slechts. 20 tot 30 minuten rijden van. Schiphol Amsterdam Almere Amersfoort en. Verzorgen van eigen eten en drinken. DJ DStaR uw Hindoestaanse DJ. 99% van onze klanten tevreden is met onze performance. Wij instaat zijn om te spelen voor zowel een ouder als een jong publiek. Wij sinds 2009 tot op heden onze klanten nooit hebben laten staan of afgezegd. Wij transparant en klantgericht werken. Wij door heel Nederland en België optreden. Voor vragen waar u benieuwd naar bent kunt u ons altijd mailen en/of appen! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Home D.J. Hendriksen Zn.

Contacteer ons