Zoeken naar surinaamse band huren

   
 
surinaamse band huren
 
Siembra Latin Band boeken Bekendeartiestboeken.nl.
Wilt u Siembra Latin Band inhuren voor een optreden? Bij ons kunt u tegen een scherpe prijs Siembra Latin Band huren. Wilt u graag persoonlijk contact? Bel dan nu: 0486-830194. Siembra is een Caribische Latin Salsa band voor al uw Tropische feestwensen!
goochelaar
www.sweetmasters.nl.
De Surinaamse muziekformatie Sweetmasters" is rond 1993 opgericht door Theo Rozenblad en Herman Ristie. Gedurende de jaren zijn er diverse bandleden gekomen en gegaan. Juist door deze verscheidenheid aan waardvolle persoonlijke toevoeging heeft Sweetmasters zich gevormd tot de hedendaagse formatie en kwaliteit. Door de jaren heen werd het repertoire uitgebreid, en daarmee ook de diversiteit van het publiek. Dit alles heeft geresulteerd in een constante muziekkwaliteit die door velen gewaardeerd word. Het reportoir van Sweetmasters is zeer divers: van ReggaeSocaMerengue, Soul tot Bazuinkoor en niet te vergeten onze traditionele muziek de Kaseko. Voor een echt gezellige feestelijke happening met kwalitietijdsmuziek en geluid zult u met Sweetmasters fantastische herinneringen overhouden waar uw vrienden nog lang over zullen praten. Momenteel bestaat de band uit 6 leden en een technicus.
prive detective
Artiesten Surinaams Feestje.
Voor uw feest, bruiloft, receptie of verjaardag bent u bij ons aan het juiste adres. De artiesten van Surinaams Feestje hebben een breed repertoire variƫrend van Kaseko, Soca, Dance-classics, Bolero, Salsa, Merengue. Bent u op zoek naar een leuke gezellige band voor uw feest, dan staan de artiesten van Surinaams Feestje voor u klaar.
nederlandse goochelaar
Band of Coverband boeken voor ieder feest doe je bij BandZoeker.nl!
Linda Smit-van den Berg over Coverparty. Wat een heerlijke allround band! B-Normal is te huren voor bruiloften en partijen, personeelsfeesten en kermissen. Een knotsgek duodat, weet hoe je een muzikale avond onvergetelijk maakt. Voor elk wat wils, van jong tot oud.
artiest boeken bruiloft
Groove Department.
Jan is sinds de oprichting van Groove Department de contactpersoon en zorgt ervoor dat bij iedere show de wensen van zowel de opdrachtgever als de band worden vervuld en zodoende iedereen een geweldige avond beleeft! Folkert speelt al vanaf zijn negende levensjaar trompet.
skihellm
Band boeken en inhuren voor jouw feest Gigstarter.
Wij bieden een overzicht uit allerlei soorten live band formaties. Hierdoor krijg je als gebruiker een goed beeld van het aanbod en is het mogelijk om te evalueren of de show die een band aanbiedt past bij dat wat je in wilt huren.
Tropische bandFruta Exotica.
De band Caribbean Boys is een tropische allround band met een hoog entertainment gehalte. Deze band bezorgt iedereen een spetterende avond met een breed repertoire. Het publiek kan onder andere rekenen op swingende merengues, wervelende salsas, sfeervolle bachatas, kasekos en socas.
Surinaamse band huren? Helemaal tot het noorden! Witie visie door Tropical Adventure YouTube.
Surinaamse band huren? Dat dacht Thea ook! Zaterdag 18 mei 2013 was de Surinaamse band Tropical Adventure helemaal in het Noorden van het land bijna aan de rand in Norg! Niet alleen de band, maar ook de vele gasten van Thea L.
Band boeken? Bands huren voor uw feest, bedrijfsfeest, event en bruiloft.
soul bands, brassband, latin band, rock bands, tribute band, jazz bands en bands die wereldmuziek spelen. Een leuke toevoeging bij onze feestbandjes is om er een DJ bij te huren. De band zoeken die u wenst te huren kunt u vinden via onze bandzoeker.
Marktplaats.nl Marlon One Man Band / Rollo / Surinaamse Zanger Muzikanten, Artiesten en Dj's.'
Marlon One Man Band / Rollo / Surinaamse Zanger. Surinaamse Zanger / Trompettist met gevarieerd repertoire. 7330 x gezien sinds 16 dec. Niet van toepassing. Wat kunt u verwachten? Gezellige Surinaamse muziek oa bazuinkoor, kaseko, bolero ook caribbische muziek. One Man Band.
Bigi Brasa speelt tropische feestmuziek op jouw feest.
Daarmee komt de volledige band op 8 leden. Waar Bigi Brasa speelt. Bigi Brasa speelt overal. Bij jou in de woonkamer, als klein bandje in een tentje in de tuin of als de Latinband op jouw evenement. Waar het jou uitkomt. We zijn vooral op ons plek op. Surinaamse feesten zoals Bigi Yari, bruiloften en jubilea o.a.

Contacteer ons