Op zoek naar bekende dj nederland?

   
 
bekende dj nederland
 
Lijst van Nederlandse live-dj's' Wikipedia.
Dit is een onvolledige lijst van bekende Nederlandse live-dj's' met een artikel op de Nederlandstalige Wikipedia. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. Ron van den Beuken. Armin van Buuren. Sander van Doorn. DJ Paul Elstak.
nederlandstalige zangers
Bizar: bekende DJ getroffen door bliksem WNL.
Bizar: bekende DJ getroffen door bliksem. Diana Zwerver, beter bekend DJ Deetox, is gisteren bij het uitlaten van haar hond in haar woonplaats Blaricum getroffen door een bliksemschicht. Dat meldt haar management vandaag via haar Facebookpagina. Zwerver ligt nog steeds in het ziekenhuis maar haar toestand is stabiel. Ze zou dit weekend optreden bij Defqon.1 Weekend Festival, een van de grootste hardstyle-festivals van Nederland.
googelaar inhuren
Top 100 DJ's' DJ Mag NL Living Breathing Dance Music.
Hardstyle-dj Audiofreq stopt voorlopig: Ik heb aan het randje van een burnout gezeten. The Weeknd werkt samen met Marvel aan nieuwe comic Starboy. Afrojack Laidback Luke: Dit is de waarheid over pre-recorded sets. DJ Promo komt met oprecht hardcore-album Authentic!
goochelaar huren
Bekende DJ huren? Boek de beste nationale en internationale DJ's' Evenses.
U kunt een dj boeken voor clubboekingen in de populairste steden in Nederland zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Eindhoven, Utrecht maar ook in België, en Spanje. Onze bekende DJ's' maken van ieder feest een succes! Wij denken graag met u mee over de juiste invulling voor u evenement, feest of festival.
hoesje samsung edge 6
Ochtend-djs populairste djs van Nederland RadioFreak.nl.
Ochtend-djs populairste djs van Nederland. Maandag 1 augustus 2016 2125.: Ochtend-djs zijn het populairst bij de Nederlanders. Dit blijkt uit een onderzoek van GfK. Edwin Evers, Giel Beelen, Mattie Wietze en Gerard Ekdom voeren de lijst aan. Edwin Evers werd door 20.8 procent van de ondervraagden als eerste genoemd. Voor dit onderzoek werden 6.682 respondenten telefonisch gevraagd naar hun favoriete dj, presentator of presentatie-duo. De favoriete dj werd spontaan genoemd, zonder hulp van de interviewer.
kinderfeestje bowlen zuid holland
CategorieNederlands: radio-dj Wikipedia.
Sander de Heer dj. Jos van Heerden. Ferry van der Heijden. Wim van Helden dj. Jules van Hest. Frank van t Hof. Miranda van Holland. Peter Holland radio-dj. Marc de Hond. Koen van Huijgevoort. Peter van den Hurk dj. Kas van Iersel.
bekende dj nederland
Lijst van dance-artiesten en groepen Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. Dit is een overzicht van internationaal bekende dance-artiesten en dance-groepen. Artiest / dj Genre Land Periode. 2 Brothers on the 4th Floor. Ace of Base. Armand Van Helden. 90 en 00.
DJ's' Bands Dutch Event.
Jordy Graat is buiten presentator al jarenlang een graag geziene all-round DJ in diverse. DJMICHELSKI DJ Michelski is al meer dan 15 jaar een begrip in Nederland en ver daarbuiten. Deze allround Party-dj van het eerste uur is nog steeds niet te stoppen. Nog steeds grensverleggend, nog steeds. Dj Patjoo heeft in deze jaren zijn eigen stijl weten te creëren om de boodschap over te brengen naar de mensen: Stijlvol feesten. Dit doet hij in een leuke mix van zomerse platen, afwisselend met de top. DJ Paul Elstak. DJ Paul Elstak, geboren in Den Haag op 14 Januari 1966, is een bekende Nederlandse Hardcore en Happy Hardcore DJ en producer.
Vrouwelijke DJ Female DJ Miss Smile.
Een van de meest bekende vrouwelijke DJs of vrouwelijke Deejays is Female DJ Miss Smile. Zij is een van de éérste vrouwelijke DJs van Nederland. Haar specialiteit is allround. Dit betekend niet alleen verschillende stijlen muziek maar ook dat ze allround inzet baar is als vrouwelijke DJ.
Top 10: populairste Nederlandse djs op Facebook Quote.
Scoorde met Put your hands up for Detroit een wereldhit. Dash Berlin 13, miljoen likes. In Nederland is deze Hagenaar niet zo bekend, in Engeland des te meer. De vierde Nederlander in de top 10 van de DJ Mag top 100.
Calvin Harris met afstand best betaalde dj ter wereld NOS.
Zedd komt dit jaar tijdens zijn Europese tour ook naar Nederland. 10 Afrojack 14 miljoen. De derde Nederlandse dj in de lijst haalde zijn eerste Top 40-hit met Drop Down Do My Dance dat hij samen met The Partysquad maakte.

Contacteer ons